Claraboies

Amb els lluernaris aconseguim llum que proporcionen un gran confort en qualsevol època de l'any. A CRISTALLERIES UNIÓ S.L. oferim una gran varietat de dissenys capaços de satisfer les seves necessitats. La serralleria metàl·lica amb combinació amb el vidre aïllant, vidre laminat o el policarbonat cel·lular permet fer estructures, tipus claraboies que permeten protegir i definir nous espais interiors o exteriors del seu habitatge. CRISTALLERIES UNIÓ S.L. dissenya, fabrica i instal·la lluernaris, claraboies, porxos i pèrgoles. GAMMA DE MATERIALS. Els perfils metàl·lics poden ser d'acer al carboni, acer "corten" i acer inoxidable. Els panells poden ser de vidre (transparent o glaçat), policarbonat cel·lular (transparent o glaçat) o panell sandvitx de coberta (doble xapa d'acer galvanitzat lacat amb nucli aïllant). Alumini, PVC, Ferro, Acer inoxidable.

Lluernaris, claraboies, porxos i pèrgoles. Amb els lluernaris aconseguim llum que proporcionen un gran confort en qualsevol època de l’any. A CRISTALLERIES UNIÓ S.L. oferim una gran varietat de dissenys capaços de satisfer les seves necessitats.
La serralleria metàl·lica amb combinació amb el vidre aïllant, vidre laminat o el policarbonat cel·lular permet fer estructures, tipus claraboies que permeten protegir i definir nous espais interiors o exteriors del seu habitatge.
CRISTALLERIES UNIÓ S.L. dissenya, fabrica i instal·la lluernaris, claraboies, porxos i pèrgoles.
GAMMA DE MATERIALS. Els perfils metàl·lics poden ser d’acer al carboni, acer «corten» i acer inoxidable. Els panells poden ser de vidre (transparent o glaçat), policarbonat cel·lular (transparent o glaçat) o panell sandvitx de coberta (doble xapa d’acer galvanitzat lacat amb nucli aïllant). Alumini, PVC, Ferro, Acer inoxidable.