Tancaments de terrasses en vidre

Especialistes en Tancaments de vidre per a terrasses. Andorra Cerramientos de terraza Andorra ha pensat alguna vegada en gaudir de la seva terrassa o porxo durant tot l’any?
Descobreixi amb els tancaments de vidre de Finestra Confort les noves possibilitats del seu porxo, balcó o terrassa.
A casa seva.
Al seu apartament de platja o muntanya.
Avantatges:
Els tancaments de vidre per terrasses li permetran donar el màxim d’usos a la seva terrassa o balcó independentment del temps. Li ofereixen la possibilitat de poder practicar les seves aficions, de deixar jugar a la mainada en un ambient segur i més agradable, o bé, li permeten decorar al seu gust un espai fins ara desaprofitat.
El sistema de vidres per balcons, terrasses i porxos, està dissenyat per tal que fred, vent, soroll, pluja o pols no siguin un inconvenient a l’hora de gaudir d’aquest espai amb tota la família.
Protecció contra fred, vent i pluja.
Protecció contra soroll i pol·lució.
Més seguretat pels petits de casa.
Un nou espai per decorar al seu gust.
Nou ambient per les seves aficions.

Especialistes en Tancaments de vidre per a terrasses. Andorra Cerramientos de terraza Andorra ha pensat alguna vegada en gaudir de la seva terrassa o porxo durant tot l'any? Descobreixi amb els tancaments de vidre de Finestra Confort les noves possibilitats del seu porxo, balcó o terrassa. A casa seva. Al seu apartament de platja o muntanya. Avantatges: Els tancaments de vidre per terrasses li permetran donar el màxim d'usos a la seva terrassa o balcó independentment del temps. Li ofereixen la possibilitat de poder practicar les seves aficions, de deixar jugar a la mainada en un ambient segur i més agradable, o bé, li permeten decorar al seu gust un espai fins ara desaprofitat. El sistema de cortina de vidres per balcons, terrasses i porxos, està dissenyat per tal que fred, vent, soroll, pluja o pols no siguin un inconvenient a l'hora de gaudir d'aquest espai amb tota la família. Protecció contra fred, vent i pluja. Protecció contra soroll i pol·lució. Seguretat pels petits de casa. Decoració al seu gust. Nou ambient per les seves aficions.