Decoració de la nova botiga de sabates, la nova sabateria de disseny del grup Quars a Escaldes Engordany, decoració amb miralls

El mirall és un element que des de fa mil·lennis forma part de l’utillatge d’higiene i cura personal, i des del segle XVI també de la decoració. La seva peculiar «màgia» els va convertir en moneda de canvi en expedicions que van contactar amb tribus allunyades de la civilització, les quals, fascinades, lliuraven a canvi les seves riqueses. Si estàs decorant el teu pis o la teva botiga al Pirineu o al Principat d’Andorra, t’expliquem com incloure’ls i utilitzar-los.

El mirall és un element que des de fa mil·lennis forma part de l'utillatge d'higiene i cura personal, i des del segle XVI també de la decoració. La seva peculiar "màgia" els va convertir en moneda de canvi en expedicions que van contactar amb tribus allunyades de la civilització, les quals, fascinades, lliuraven a canvi les seves riqueses. Si estàs decorant el teu pis o la teva botiga al Pirineu o al Principat d'Andorra, t'expliquem com incloure'ls i utilitzar-los.